Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor clientilor, vizitatorilor si utilizatorilor de servicii si produse oferite de catre Komplex Minds SRL prin intermediul paginei web www.numnumbaby.ro, si pot fi modificate fara instiintarea in prealabil a utilizatorilor.

Drepturi de Proprietate Intelectuala  - drepturi cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus mentionate.

Drepturi de Proprietate Intelectuala  - Sigla NumNum, aspectul si continutul paginei  web, patentul si design-ul produselor NumNum sunt detinute de NumNum Inc. (USA) - www.numnumbaby.us. Komplex Minds SRL detine domeniul web www.numnumbaby.ro si este autorizata sa foloseasca si sa gestioneze materialele proprietate intelectual NumNum.

Folosirea materialelor cu drept de proprietate intelectuala de catre persone fizice sau juridice terte, in Romania, se poate face doar in cazul unui accord din partea Komplex Minds SRL.

Pentru informatii suplimentare si clarificari va stam la dispozitie la +40737856243 (intre orele 10 - 17) si pe e-mail la adresa contact@numnumbaby.ro.