Komplex Minds S.R.L. este operator inregistrat in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Datele Personale introduse prin intermediul paginei web www.numnumbaby.ro, vor fi folosite numai in scopul ducerii la bun sfarsit a activitatii economice, confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele Personale vor fi tratate in conformitate cu legea mai sus mentionata. 

Datele Personale pot fi comunicate catre terte persoane (Posta Romana, companii curierat, politie, etc.,) doar pentru explicarea activitatilor companiei sau cu scopul indeplinirii actiunilor pentru care au fost furnizate informatiile. 

In orice moment clientul poate cere acces la propriile date pentru a le actualiza, modifica sau a fi scos din baza de date, intrand in contul propriu pe site-ul www.numnumbaby.ro, sau prin e-mail la contact@numnumbaby.ro.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

SC Komplex Minds SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

·       realizarea de rapoarte si analize realizate prin intermediul unei terte entitati sau direct;

·       realizarea de informari in scopuri proprii;

·       publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de SC Komplex Minds SRL.

Securitatea adreselor de E-mail

Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese E-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. 

Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a Clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale Numnumbaby.ro prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site-ul www.numnumbaby.ro.