Datorita peretilor interiori inclinati ai NumNum® Beginner Bowl™ linguritele copiilor ajung direct in mijlocul castronelului, transformand timpul mesei intr-o experienta placuta, lipsita de frustrari si care intareste increderea in sine.

NumNum Beginner Bowl este 100% sigur pentru bebelusi. Fabricat din materiale hipoalergenice. Nu contine PVC, BPA si ftalati. Se pot folosi in masina de spalat vase.

Dimensiuni NumNum BeginnerBowl: 12,7 cm x 12.7 cm x 5,08 cm

Buy now

Ce spun experții

“Cercetările au arătat că orele de masă pozitive construiesc încrederea în sine și independența și chiar încurajează explorarea alimentelor. Produsele care îndepărtează barierele care pot cauza frustrare ajută la crearea unor experiențe pozitive în timpul mesei.” - Feeding Specialist Melanie Potock, MA, CCC-SLPand Author of Adventures in Veggieland

 

Ce spun clienții

„În cele 2 luni scurte în care am avut lingurile (și le-am folosit în mod regulat) am văzut îmbunătățiri atât de uriașe ale toleranței sale la diferite consistențe și texturi ale alimentelor! Vasul este "the cherry on top" - cu baza lui fiind mai lată decât blatul și acoperit cu cauciuc anti-alunecare, ne-a ajutat să evităm multe scurgeri!”

„Am pus bolul umplut cu fulgi de ovăz și Stage 1 GOOtensil în fața ei și în câteva minute și-a dat seama. Ea manca singură în câteva minute!”